27. huhtikuuta 2011

Punaista, valkoista ja sinistä

Valmistujaiskorttilinjalla jatketaan. Toki tästä olisi voinut tehdä vaikkapa ihan tavallisen onnittelukortin mutta hyvähän näitä valmistujaiskortteja on olla varastossa jos tulee pikatilaus jostain suunnalta tai itselle tarvetta -- ja eikös se kohta ala olla ajankohtakin näille juhlille.

Osallistun kortillani Fab 'n' Funkyn haasteeseen, jossa vaatimuksena oli tällä viikolla kuninkaallisten häiden inspiroimana värit punainen, valkoinen ja sininen.

Ostin pääsiäisloman aikana uuden kukkaleikkurin ja tottakai sitä piti päästä kokeilemaan mahdollisimman pian, joten lähdin suunnittelemaan korttia sen pohjalta. Yhden pilttipurkin sisältönä löytyi card candy -sekoitus juurikin näitä haasteessa mainittuja värejä ja kun ne nyt tuntuvat olevan niitä lempparikoristeita, niin pakkohan niitä oli saada korttiin. Hieman insinöörimäistä palasten leikkaamista ja sommittelemista taustalle (reunat käsitelty walnut-musteella), tekstit leimattu teemaan sopivilla väreillä, lisää card candyja koristeiksi ja loppusilauksena muutama valkoinen puolihelmi.

Kortti nro 25/2011

Ja toinen kuva hieman lähempää noista kukkasista, joissa siis alla ensin Fiskarsin leikkurilla leikatut L-kokoiset kukat, niiden päällä vajaan tuuman kokoisella daisy-leikkurilla leikatut ja keskustoina candyt.//Eemeli

2 kommenttia:

  1. What a beautiful card, you have made a lovely job using our challenge colours this week, thanks for joining us at Fab and Funky!
    Linds x

    VastaaPoista
  2. A lovely design, thanks so much for joining us at fab n funky this week, hope to see you again, Karen

    VastaaPoista