28. huhtikuuta 2011

P*skarteluhaaste #88

Tämän viikon P*skarteluhaasteessa oli tarjolla resepti, jossa ainesosina olivat 3 paperia, 3 kukkaa ja 1 nauha. Onneksi noita valmiiksi väritettyjä kuvia löytyy jonkun verran ja kun postipoika toi viime viikolla kivoja uusia kuviopapereitakin, niin näistä oli helppo lähteä liikkeelle (ja tehdä kortti tässä opiskelujen lomassa).

Taustalle on laitettu kahta eri paperia ja koiran takana sitten tuollainen vaaleahko yksilö se numero kolmonen (kuviointi erottuu melkoisen huonosti). Nauha on tuolla vasemmassa laidassa taitteen päällä mutta eipä sitten näy tässä kuvassa :(

Leimakuva on Helz Cuppleditchin ja väritetty akvarelliväreillä. Kuvan reunat on ensin ressattu askarteluveitsen avulla ja sitten lisätty walnut-sävyistä mustetta, sama käsittely tehty myös kuvan taustana olevalle paperille. Kukat toi postipoika tällä viikolla kukkavaihdon seurauksena ja pienen muotoilun jälkeen laitoin vielä keskustoiksi valkeat puolihelmet. Teksti leimattu jollain kirjainsetillä ja loppusilauksena vielä kolme vaaleansinistä candya.


Kortti nro 26/2011


//Eemeli

1 kommentti: