26. huhtikuuta 2011

Magnoliahaaste #54

Niin se vain pääsiäinen tuli ja meni. Ulkoiltua tuli jokainen päivä ja sen kyllä huomaa nyt kasvojen uudesta värityksestä. Sunnuntai-iltana ajelimme takaisin kotiin ja maanantai sitten ihasteltiin oman kylän lämpimiä kelejä (+18 astetta!!) ensin takapihalla kukkapenkeissä möyrien ja sen jälkeen muutaman tunnin mittaisella pyöräretkellä torinrantaan.

Vaikka nyt painavatkin opiskelukiireet päälle niin täytyy välillä hieman hengähtääkin ja mikäs silloin sen mukavampaa kuin puuhastella korttitehtaalla :) Yhdellä tauolla kuvan värittämistä, toisella sitten koristeiden valitsemista ja kolmannella jotain muuta. Löysinhän minä haasteenkin, johon korttia lähdin sovittelemaan -- tämän viikon Magnoliahaasteessa oli tarjolla tällainen luonnos:

Leimakuvan olen saanut jostain kiertolaiskirjeestä (tai sitten Koukussa kortteihin -sivuston salaisen toiveen kautta) ja värittelin sen akvarelliväreillä. Kenkiin laitoin lisäksi pinkkiä 3D-ainetta. Ympyrä piirretty harpin avulla ja leikattu vapaalla kädellä. Ympyrän reunat on ressattu askarteluveitsen avulla ja lisäksi sipaistu hieman walnut-sävyistä mustetta. Taustana kirpparilta hankittua ruusutapettia ja teksti punaisesta tarra-arkista. Card candy -koristukset kiertämään Tildaa ja nurkkiin vielä vaaleanpunaiset puolihelmet.


Kortti nro 24/2011 - MYYTY


//Eemeli

2 kommenttia:

  1. tosi kaunis kortti!! tyylikäs ja juhlava!! =)

    VastaaPoista
  2. Voi kun ihana! Ihan tulee noista haaraniiteistä (?) ranskan pastillit mieleen. :)

    VastaaPoista