2. huhtikuuta 2012

Pääsiäisrinkilä 4/4

Pääsiäisrinkilän viimeiset materiaalit tulivat Minnaltaja todella kivat olivatkin! En millään saanut mahtumaan noita kohokuvioituja munia ja tipuboordia samaan korttiin, kun ne olivat niin kovin erityylisiä, joten toisen jouduin jättämään rannalle. Korttiini päätyivät siis munat, mutta taatusti myös tiput löytävät tiensä korttiin asti -- jos ei täksi pääsiäiseksi niin viimeistään seuraavaksi :)

Munia söhrin mustard seed -sävyisellä distress inkin mustetyynyllä, jotta kohokuviointi näkyy selvemmin. Samaa sävyä lisäilin myös aaltopahvin reunoihin. Omista varastoista korttiin päätyi teksti, joka on valkoisesta tarra-arkista ja muuttui keltaiseksi promarker-värityksen jälkeen.

Jostain syystä kuvat jäivät aika tummiksi mutta munien väri on siis sellainen kirkas keltainen ja epäselvä höttö taasen materiaaleista löytynyt kaunis valkoinen höyhen. Osallistun tällä kortillani myös Lauran tämän viikon korttihaasteeseen, jossa tekeleestä tulee löytyä tarroja tai kiiltokuvia.


Kortti nro 30/2012 - MYYTY
Rinki on nyt siis saatu päätökseen ja aikaisemmat kortit voi käydä kurkkimassa linkkien takaa (1/4, 2/4 ja 3/4). Suuret kiitokset mukana menossa olleille Minnalle, Grannelle ja Paulettelle. Ilman teitä ei tätä rinkilää olisi ollut :)


//Eemeli

7 kommenttia: