31. maaliskuuta 2012

Askartelufoorumin korttihaaste #19

Tällä kertaa Askartelufoorumin korttihaasteessa bingoillaan, ja omaan korttiini valitsin yhdistelmän nappi - sininen - distress ink. Übersuloinen norsuleimakuva tuli eilen Minnalta pääsiäisrinkilän viimeisten materiaalien mukana ja se oli pakko saada heti korttiin asti. Väritin norsun mustard seed -sävyisellä distressillä ja oranssit osiot ovat 3d-ainetta. Puuropaketista leikatun pitsiympyrän sävytin sinisellä chalk-värillä. Taustalle kuviopaperit silppulaatikosta ja pari nauhaa peittämään liitoskohtaa, kun kävi niin hassusti että paperit olivatkin hieman liian pieniä ja niiden väliin jäi rako.

Stanssatut kirjaimet olen saanut, O- ja a-kirjaimia ei pussukasta löytynyt joten tein sellaisen Q-kirjaimesta ja @-merkistä, lisäksi väritin kirjaimet keltaisella promarkerilla kortin värimaailmaan sopivaksi. Perhosen löysin sekalaisesta koristeboksista, eli myös sen täytyy olla saatu jostain, tuntosarvet vaihtoivat väriä valkoisesta promarker-siniseen. Kukan keskustaksi laitoin tuollaisen kangaspäällysteisen napin, taustalta irroitin metallikiinnikkeen jotta sain sen liimattua kiinni. Muutama sininen candy vielä loppusilaukseksi.


Kortti nro 29/2012 - MYYTY

//Eemeli

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti!
    Kiitos osallistumisestasi Askartelufoorumin korttihaasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Suloinen :) hyvä idea kierrättää puuropaketinkin pahvit ja kaikki muutkin mahdolliset. Tarviipa laittaa korvan taakse ;)

    VastaaPoista