21. maaliskuuta 2012

Pääsiäisrinkilä 2/4

Missasin pääsiäisrinkilän kakkoskortin viimeviikkoisen deadlinen, koska olin hiihtolomailemassa pohjoisessa, ja tällä viikolla painavat tenttikiireet päälle, joten askarteluun ei tunnu jäävän aikaa. Nyt kuitenkin pieni askartelurakonen löytyi ja pääsin Pauletten laittamien materiaalien kimppuun.
Todella kiva ja raikas sisältö, varsinkin tuo Penny Blackin (kiitos Paulette valmistajainfosta) ankkaleimakuva oli varsin vinkeä. Kuvassa näkyvien tarvikkeiden lisäksi kuoresta löytyi tietysti myös ylläripussukka sisältönään 5 sekalaista leimakuvaa.

Korttia lähdin rakentamaan Villakeijun kortteiluhaasteen #55 luonnoksen pohjalta. Koristuksia tästä minun tekeleestäni löytyy kyllä luonnoksesta poiketen mutta toivottavasti se kuitenkin sallitaan. (edit: luonnos poistettu)

Kuvan väritin promarkereilla, ympärille piirsin harpin avulla ympyrän ja leikkasin saksilla irti. Tykästyin noihin 'ruohoihin' ja ne oli pakko saada korttiin, joten tuollainen hieman ei-eemelimäinen törötys rakentui niistä, sekä kahdesta kukasta ja rusetista. Vielä en ole päättänyt miellyttääkö tuo lopputulos silmääni vai ei. Halusin käyttää kortissa myös kuoren mukana tullutta keltaista huopakukka-öööö-härpäkettä ja sitä ähertelin reunaan leikkaa-liimaa-taktiikalla. Melkeinhän tuo näyttää yhtenäiseltä palaselta vaikka kolmesta erillisestä kappaleesta sen rakensinkin.


Kortti nro 26/2012 - MYYTY
Rinkilässä mukana ovat minun ja Pauletten lisäksi myös Granne sekä blogiton Minna, ja rinkilän ykköskierroksen kortti löytyypi täältä. Tämän viikon materiaalitkin ovat jo saapuneet, mutta katsotaan nyt milloin niiden kimppuun ehdin.//Eemeli

6 kommenttia:

  1. Ompa kaunis sommittelu ja tuo huopakukkaboordi on ihan piste i:n päällä.

    VastaaPoista
  2. Pupu kuva muuten täältä:
    http://www.stampinback.nl/index.php?action=article&aid=3959&group_id=20000004&lang=EN

    VastaaPoista