3. lokakuuta 2019

Kesätauko päättynyt

Blogin jo perinteiseksi muuttunut kesätauko (kyllä, golf on aikaa vievä laji :D ) näyttäisi olevan tältä erää ohi nyt kun yöpakkaset ovat saapuneet, valitettavasti, Oulun korkeudelle. Kesällä tuli myös muutettua uuteen kotiin ja askartelutavarat (kuten myös muutamat muutkin kodin esineet) etsivät vielä omaa paikkaansa, joten lähdetään liikkeelle uutisella iloisesta keväällä tapahtuneesta haastevoitosta (palkinnon perille saaminen otti oman aikansa, joten kesätauon ja muuton keskelle sattui sekin).

Osallistuin lempiaskartelublogini Korttipaja SannaS 'n 10v-synttärihaasteeseen hääkortilla ja ilokseni sain kuulla, että olin voittanut haasteen. Palkinnoksi sain valita 20 euron lahjakortin haluamaani nettikauppaan ja myös tämän kohdalla pääsin lemppareiden pariin, sillä olen jo pitkään toivonut ja unelmoinut Heidin Korttipajan suomenkielisistä tekstistansseista, mutta budjetti ei ole antanut myöden niitä omakustanteisesti lähteä putiikista tilaamaan. Nyt vihdoin sain mahdollisuuden muutaman stanssin itselleni hankkia. Valinnan vaikeushan se lopulta tuli, mutta tällaiset päätyivät ostoskoriin:


Kunhan loput laatikot saadaan purettua ja työhuoneen pöytä tyhjäksi siellä nyt majailevista tavaroista, pääsevät nämä uutukaiset toivottavasti mahdollisimman pian kokeiluun.


~ Eemeli ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti