5. helmikuuta 2019

Korttipaja SannaS 10v

Minun ehdoton lempiblogini inspiraation hakuun ja tekeleiden ihasteluun on Korttipaja SannaS. Juuri täydellisen simppeleitä ja pelkistettyjä minun makuuni. Tykkään :)

Oma blogini on vasta vajaan kahdeksan vuoden ikäinen (hui, niinkö kauan siitä jo on!), mutta SannaS juhlii jo täysiä kymppejä. Juhlan kunniaksi blogissa on haaste vapaavalinnaisella teemalla, ja mikä olisikaan parempi tapa osallistua haasteeseen kuin napata blogista kortti, jota käyttää inspiraation (vai meneekö touhu jo kopioimiseksi...) lähteenä.

SannaS varmasti tietää kortin, jota käytin inspiraationa, ilman että tarvitsee sitä linkin takaa käydä katsomassa. Mutta siis hääteemalla mennään, taustan kuviopaperi on Sizzixin digipaperi, kaikki stanssit ovat uusia-vanhoja ostoksia (hankittu aikoja sitten, mutta vasta nyt ensimmäistä kertaa tositoimissa), ei-minkään-merkkinen hääparistanssi ulkomailta kuten myös alalaidan sydänboordi, sydänkehys tehty Nellie Snellenin stansseilla. Teksti Lili of the Valleyn ja koristeina muutama puolihelmi.

A simple wedding with a digital designer paper (Sizzix), new-old dies (bought ages ago but first time they are in use), un-branded couple and heart border dies from abroad, heart frame is made with Nellie Snellen dies. Sentiment by Lili of the Valley and flat-back pearls for finishing touch.

Kortti nro 4/2019 - MYYTY

~ Eemeli ~

1 kommentti:

  1. voi miten kaunis ja herkkä kortti!! ihastuttava!!! ja kyllä, muistin inspis-kortin... ;D

    kiitos kauniista mieltä lämmittävistä sanoistasi ja kiitos osallistumisesta 10v juhlallisuuksiin!! <3

    VastaaPoista