3. heinäkuuta 2013

Paperilohikäärmeen puolivuotissynttärihaaste

Paperilohikäärme täyttää puoli vuotta ja sen kunniaksi sivustolla on laitettu pystyyn tällaisella bingo-ruudukolla varustettu haaste:


Omaan korttiini nappasin vinottain turkoosi-vapaa-kimalle, ja vapaa-osio on vaikkapa joulu, tai hieman runollisemmin: "vapaa kuin taivaan lintu". Kuva on Fred, She Said Designs'n digileima, jonka hankin tällä lahjakortilla, ja se taitaa päästä nyt ensimmäistä kertaa korttiin asti.

Linnun väritin promarkereilla (umber - khaki - sandstone - cool grey 3 - cool grey 4) ja taustan söhrin broken china -sävyisellä Distress Inkin musteella. Samaisella värillä on sotkettu myös kuviopapereiden reunat. Lumihiutalepaperin nappasin valmiiksi tulostettujen digipapereiden nipusta, joten sen valmistajasta ei ole tietoa, turkoosi kukkakuosinen yksilö taasen löytyi silppulaatikosta.

Teksti Stempelkellerin, leimattu broken chinalla ja stanssattu Nellie Snellenin stanssilla. Lisäksi reunoille hieman broken chinaa ja diamond-sävyistä Sticklesin kimalleliimaa. Lopuksi koko komeus kohotettu muutaman millin irti taustasta.

Koristeiksi lisäsin turkoosinvärisiä puolihelmiä sekä leimakuvan lumiin diamond-kimallusta. Pyöristelin vielä muutamia kulmia voittamallani Fiskarsin vempaimella ja taisi siinä korttipohjankin eräs kulma kokea pyöristymisen kun vauhtiin pääsin.

Kortti nro 113/2013 - MYYTY

Yleensä korttia joutuu vääntelemään ja kääntelemään vaikka minkämoisiin asentoihin, että saa kimallukset näkymään kuvissa, mutta tässä otoksessa blingblingit säkenöivät kyllä melkoisessa määrin... //Eemeli

2 kommenttia:

  1. Ihana on tuo lintu :D Rapsakan viileä tunnelma kortissa kaiken kaikkiaan.

    VastaaPoista
  2. Kesti hiukan aikaa tajuta että kyseessä on joulukortti. Tämä siis positiivinen asia kun en itse juuri tee joulukortteja ja aina piristävää kun ihmisiset keksivät erinäköisiä toteutustapajoa.

    VastaaPoista