1. helmikuuta 2013

Magnoliahaaste #128

Magnoliahaasteessa väkerrellään tällä viikolla easel- eli telinekortteja. Leimakuvan olen saanut jostain ja värittelin Tildan vesiväreillä (iho) ja Inktenseillä. Kuviopaperit ovat Shery K'n digipapereita, jotka leikkelin askarteluveitsellä ja töpöttelin reunoille hieman walnut-sävyistä mustetta. "Sisäpuolelle" stanssasin ovaalin kehyksen cArt-Us'n stansseilla ja kiinnitin sen siten, että etulaita on noin millin koholla pohjasta ja takalaita vielä muutaman millin enemmän, jolloin kortti pysyy pystyssä nojatessaan sitä vasten törötysasennossaan.

Tildan laitoin istumaan nauhan päälle, johon väkersin vielä rusetin. Iso kukkanen tehty Fiskarsin kahvaleikkurilla, terälehdet taivuteltu pallopäätyökalulla ja päihin sipaistu hieman walnut-sävyistä mustetta. Keskelle iso myrkynvihreä nappi. Sisäpuolen kukkaset Punch Bunchin leikkurilla, lehdet myös samaisen firman lehtileikkurilla, keskustoiksi vaaleanvihreät candyt. Myös näihin lisäsin hieman mustetta.

Kortti nro 21/2013

Koristelin myös kortin taustan samoilla kuviopapereilla kuin etuosankin ja nämähän ovat itse asiassa sitten näkösällä kun kortti on "litistettynä". Nauhan päät piilotin kortin sisälle kuviopaperisuikaleiden alle.
//Eemeli

3 kommenttia: