30. tammikuuta 2013

Koukussa Kortteihin #104

Joulu on taas, joulu on taas...

...no ehkä se ei ihan vielä ole, mutta kuitenkin salakähmäisesti pikku hiljaa jälleen hiipimässä ja yhtäkkiä huomaatkin, että joulukorttien viimeinen postituspäivä on huomenna ja sinun korttisi vielä suunnitteluvaiheessa :)

Koukussa Kortteihin -sivuston haasteessa kyseltiin lempileimasimen perään. Minulla ei oikeastaan ole mitään yhtä varsinaista lempparia mutta tykkään ihan hirmuisesti tästä Stampendousin Hyvää Joulua -leimasimesta, vaikka sillä kortteja ei vielä suurta röykkiötä olekaan syntynyt. Nyt kuitenkin kortin sillä tein ja samalla kartutin tämän vuoden joulukorttikasaa yhdellä.

Tekstin leimasin peony-sävyisellä VersaColorin musteella kraft-paperille, jonka olin ottanut säilöön jostain käytetystä postituspussukasta. Tämän päälle kiinnitin palasen ruskeaa kartonkia, johon olin stanssannut keskelle pyöreän aukon. Kulmiin pitsikuviot Fiskarsin kulmaleikkurilla ja ressausta askarteluveitsellä. Alimmaiseksi kerrokseksi laitoin tummaa pinkkiä kartonkia, joka sopi väriltään tekstiin, ja myös sen reunat ressasin. Koristeiksi pinkkejä ja kultaisia raidallisia card candyja.

Kortti nro 20/2013

//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti