28. tammikuuta 2012

Kännykälle uusi pussukka

Amalian tammikuun haasteessa tuunataan vaatteita/asusteita. Minulla on lankoja sisältävässä pussukassa muutamia syystä tai toisesta keskenjääneitä tuotoksia, tiedä sitten onko se inspiraatio joka on loppunut kesken  niiden kohdalla vai olenko vain todennut että ompas tulossa muuten melkoisen ruma tekele ja hylännyt sitten keskeneräisenä. Oli miten oli, pussukasta löytyi kiva pinkki-musta lähes valmis lapanen, ja koosta päätellen jonkun lapsen käteen olen ollut tätä tekemässä. 
Mietin mitä kummaa minä tuosta voisin tehdä, ja sitten se välähti mieleeni; teen siitä kännykälleni uuden pussukan.  Nykyisen pussukan olen saanut lahjaksi ja se on täysin samanlainen kuin saamani vaaleanpunaiset pörrö-lapaset, toki paljon pienemmässä koossa. Käsilaukussa kun on aina pari avainnippua ja muita teräviä esineitä, niin tykkään suojata puhelimen, jotta se ei kovin kolhuja joutuisi kokemaan.

Mutta siis takaisin aiheeseen ja tuunaukseni pariin. Käänsin lapasen nurinkurin, eli ns nurja puoli tuli päälle, ja neuloin 'kärjen' umpeen. Päättelin langat ja sittenhän se pussukka olikin jo valmis :)

Aika hyvin passaa puhelimeni väreihin vaikka lanka hieman kirkkaampaa pinkkiä onkin. Eikä tuo pussukka ihan noin mutkainen ja kupruileva ole kuin miltä tässä kuvassa näyttää.

Ja sinnehän se sisälle sujahti ja kokokin on juuri passeli (näytti kyllä tuossa ensimmäisessä kuvassa puhelimen vieressä, että olisi vain liian iso, mutta mitäs mieltä nyt olet?)

Jos tuohon pelkistettyyn lookiin kyllästyy niin tuohonhan on melko helppo virkata joku erillinen kukkanen ja kiinnittää pussukkaan. Molempia lankojakin näytti vielä pienet nöttöset olevan jäljellä. Mutta ainakin nyt alkuun jätän tämän ilman koristuksia.

Ai niin, se minun käsilaukkunikin on tietysti vaaleanpunainen :)//Eemeli

3 kommenttia:

  1. Mainio tuunaus ja uudelleen käyttö! :) Ihanat värit myös!

    VastaaPoista
  2. Onpas sievä ja hyvä idea. Ja onnea arvontaani. ;)

    VastaaPoista
  3. Wau, hieno pussi ja mahtava idea! Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

    VastaaPoista