27. tammikuuta 2012

Fiskarsin kuvioleikkurit

Kävin alkuviikosta Iittalan outletissa ostoksilla ja yllätyin totaalisesti kun sieltä löytyi pöydällinen monen sorttisia Fiskarsin askartelujuttuja. Ja vielä todella edulliseen hintaan. Toki Fiskarsin tuotteita tuolla outletissa on aikaisemminkin ollut mutta koskaan en ole siellä askartelutarvikkeita nähnyt. 

Nyt kun minulla oli liikkeeseen 30 euron lahjakortti tuhlattavana, niin minähän olin kuin lapsi karkkikaupassa askartelupöydän ympärillä ja hypistelin kaikkea mitä sieltä löytyi. Pääostokset kuitenkin oli "törppöjä ja törpyköitä" -osastolta, joten ihan koko lahjakorttia en voinut askartelutarvikkeisiin käyttää. Pari kuvioleikkuria mukaan kuitenkin lähti, joista tuo vasemmanpuoleinen (leikkaa tuuman kokoisia neliöitä) maksoi 5 euroa ja tuo oikeanpuoleinen kulmaleikkuri (käytin sitä jo tässä eilisessä kortissa) vain 2 euroa!! Tuotteissa luki I-laatu eli mitään ns virheellisiä yksilöitä nuo eivät olleet vaan ihan täyttä tavaraa.
Onko kenelläkään tietoa kuinka kauan noita askartelujuttuja on Iittalan outleteissa ollut myynnissä ja/tai onko kukaan muu törmännyt jollain toisella paikkakunnalla näihin?//Eemeli

4 kommenttia:

 1. Löytyipäs kivoja ja värikkäitä kortteja sinulta täältä!
  Kiitokset vierailusta blogissani. Kysyit siitä lumihiutaleympyräleimasimesta, se on myös Magnolian tuotantoa.
  Aika huipputarjouksia olet löytänyt outletista, wow! :o)

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmettä?! Huh. Oletpas saanut halvalla löytöjä! Oliko nuo paketissa vai esim. Iittalan myyjien käytöstä poistettuja?

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo ihan alkuperäispakkauksissa olivat ja tosiaan ei edes mitään II-laatua. Noita minunkin ostamia oli useita kymmeniä kappaleita myynnissä (isoissa läpinäkyvissä muovilaatikoissa), ja kaiken kaikkiaan isohko pöydällinen siellä oli tuota askartelusälää.

  VastaaPoista
 4. Iiiik, mikä löytö. Itse olen joitakin onnistunut löytämään alesta, mutta en todellakaan tuollaiseen hintaan. Hmmm, olisikohan Tampereella jotain :D

  VastaaPoista