21. elokuuta 2011

Artin leimasimia

Nämä Art Impressions -leimat ovat kyllä ihan älyttömän hauskoja. Sitten kun hieman valitsee minkä tekstin niiden seuraksi laittaa, niin ei pitäisi jättää ketään kortinsaajaa kylmäksi. Ja teksteillä voi sitten vaihdella onko kyse synttäri-, hää-, vuosipäivä- tai vaikkapas eläkekortista eli näistä on sitten moneen menoon.

Voitin jokunen viikko sitten Art Impressions -haastesivustolla viikottaisen haasteen tällä kortilla ja sain palkinnoksi siitä 10 dollarin lahjakortin AI'n nettikauppaan. Tuolla summalla kun ei saa kuin yhden ainokaisen leiman niin ajattelin sitten tilata samalla pari muutakin kun taisi nuo postikulut olla melkolailla kiinteät. Valikoimaa sivustolla on ihan hirmuisesti ja olo oli kuin lapsella karkkikaupassa kun mieli olisi tehnyt pistää ostoskoriin vähintään puolet leimoista. Päädyin kuitenkin kolmeen ja perjantaina kuori odotteli minua postilaatikossa tällaisen sisällön kanssa:
Nyt kun näitä pääsee vielä kokeilemaan niin taitaa siinä innostuksessa syntyä heti useampikin kortti :) Vaikka vallan hyvää jälkeä näyttäisi tulevan ilman mountiakin näillä leimoilla niin taidan silti pehmusteet kiinnittää ensin taakse ja vasta sitten ryhtyä korttikuvia leimaamaan. Tuotoksia voi siis odotella lähiaikoina.


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti