31. toukokuuta 2011

Koukussa Kortteihin #30

Viimeistä viedään tämän kuun osalta, niin päivien kuin korttienkin suhteen. Ja huomennahan se sitten pitäisi alkaa kesä. Jokos on bikinit kaivettu esiin?

Tänään päätin jatkaa eilisen tapaan Koukussa Kortteihin -sivuston haasteiden parissa. Sieltä löytyi haaste, jossa piti tehdä eläinaiheinen kortti. Onneksi olin huomannut tämän jo eilen, niin minulla oli aamulla hyvää aikaa puuhastella kortin parissa kun odottelin tämän ilmeisesti kohta kaatopaikalla joutavan läppärini avautumista (reilu kaksi tuntiahan siinä jälleen tänäkin aamuna meni).

Kieltämättä aamulla laiskotti sen verran, että päätin napata valmiiksi väritetyn leimakuvan ja lähteä sitten valitsemaan lisukkeita sille. Tällä(kin) kertaa tämä taktiikka toi lisähaastetta kun materiaaleista ei vain millään löytynyt juuri oikeansävyisiä osasia korttiin. Jouduin siis päätymään siihen, että suosiolla laitan sitten useampaa sävyä korttiin -- ja kaikki vääriä sävyjä, niin ehkä silmä sitten tottuu niihin ja pitää kuvan sävyjä väärinä :)

Leimakuva on Whiff Of Joyn ja väritelty aikoinaan öljypastellikynillä. Taustalle leikkelin Tikkurilan värilastuista neliöitä ja väliin jääneet valkoiset kohdat saivat osakseen sandstone-sävyistä promarkeria. Mansetista irrotetun kukan purin osasiin ja kiinnitin yksitellen korttiin, keskustaksi laitoin sitten itsetehdyn pienen kukkasen. Hieman nauhaa kera rusetin, teksti leimattu suoraan värilastuihin, muutama kirkkaanpunainen jalokivi ja sitten leikiteltiin candyjen kanssa mitä sävyä ja mihin kohti korttia niitä kiinnittää.


Kortti nro 40/2011 - MYYTY


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti