30. toukokuuta 2011

Kesähaaste 1

Ei korttia ilman haastetta, tai ehkä se minun kohdallani toimii sellaisena kivana persuksille potkijana, että kun törmää kivaan haasteeseen niin sitten saa lisämotivaatiota kaivaa varusteet esille ja alkaa väkertää kortin kimpussa. Tällä kertaa törmäsin Koukussa Kortteihin -sivustolla alkaneeseen kesähaasteiden sarjaan, jossa ensimmäinen haaste oli putkahtanut aamusta ilmoille ja siinä tarjolla oli seuraavanlainen luonnos:

Leimakuva on Whiff Of Joyn tuotantoa ja värittelin sen promarkereilla kun jotenkin nyt tuntuu kaipaavan näihin kortteihin kirkkaita värejä ja näillä minun nykyisilläni väreillä sekä tekniikoilla ainoastaan promarkerit pystyvät sitä tarjoamaan.

Alimmaisena on valkoista tulostuspaperia, josta käsittelin tarvittavat (= näkyvät) kohdat keltaisella promarkerilla, myös nuo pienempien alueiden reunat on ihan tavallista valkoista paperia ja värjätty erivärisillä promarkereilla. Pallurakuviot tehty kuplamuovin ja distressien avulla (vihreää vihreälle ja valkoiselle paperille sekä sinistä valkoiselle) -- ihan hauskannäköiset niistä tuli näin ensikokeilulla. Myös nauha alunperin valkoinen ja väritetty promarkereilla. Kaikki nämä väritykset on tehty samoilla sävyillä, joita löytyy leimakuvastakin, joten kokonaisuus ei tule liian kirjavaksi.

Pienet ruusut väkerrelty itse opiskelun lomassa, metsänvihreät jalokivet luikertelevat tuon pallurakuvion mukaisesti ja viimeistelynä muutama suklaanruskea candy, joissa koristeina valkoisia pilkkuja. Tällaista lähden siis tarjoamaan kesähaasteeseen numero yksi.


Kortti nro 39/2011


Tässä lisäksi vielä pari lähikuvaa noista koristuksista.
//Eemeli

1 kommentti:

  1. fab card ,love the citrus colours and cute image,thanks for joining us at ooh la la and good luck
    tracey x

    VastaaPoista