8. maaliskuuta 2011

Sininen on taivas ja kortti nro 8/2011

Innostuin eilen sitten värittämään noita leimakuvia oikein urakkapalkollisen tapaan ja ihan mukava kasa niitä sitten valmiiksi tulikin. Väritettyäni sen ainokaisen Magnolian leimasinkuvani niin mielessä alkoi siintää ajatus sinisensävyisestä kortista. Nopea vilkaisu muutamaan haasteeseen, josko siellä olisi jotain tähän tarkoitukseen passelia tarjolla mutta anti oli aika köyhää. Sitten hieman laajempaa etsimistä ja johan löytyi - The Crafty Padilla haasteessa ainoa vaatimus oli, että kortista tulee löytyä nauha. Ja koska nuo Magnoliat on aika haasteellisia tuon istuvan asennon vuoksi, niin päätin mennä hieman matalamman aidan kohdalta ja laittaa Tildan istumaan nauhan päälle - tällöin täyttyisi haasteen vaatimus ja kaikki muu olisi sitten minun päätettävissäni.

Sinisävyisten servettien joukosta löytyi tuollainen kaunis kukkakuosinen yksilö, jossa oli mukana myös violettia, joka sitten valikoitui Tildan istuinnauhan väriksikin. Päätin olla laittamatta kovin suuresti tilpehööriä korttiin mukaan, koska en halunnut peittää tuota kukkaservettiä. Jotain "pientä" tähän olisi ehkä voinut vielä lisätä mutta pitää nyt yrittää opetella lopettamaan ajoissa kun monesti kun lisää sitä jotain "pientä" niin lopulta miettii, että olisi tässä nyt varmaan vähempikin riittänyt. Tällainen lopputulos siis tällä kertaa:

Kortti nro 8/2011

Tuossa oikealla olevassa kukkanauhassa on sellaiset hennon vaaleanpunaiset kukat, jotka jostain syystä eivät halua tulla nähdyksi. Se minulla oli jo valmiiksi tehtynä ja siksipä pääsi korttiinkin kun minua alkoi illalla väsyttää (jolloin korttia siis tein) - toki tämän kortin väriskaalan mukaan olisi kukkien pitänyt olla joko sini- tai violettisävyisiä. Mutta aina ei voi voittaa, joten ensi kerralla sitten...


//Eemeli

1 kommentti:

  1. Your card is very sweet. Thanks for joining us at THE CRAFTY PAD this week for our 'Use Ribbons' challenge.

    Hugs, Ali x

    VastaaPoista