8. maaliskuuta 2011

Kansainvälinen naistenpäivä

Tänään intouduin sitten naistenpäivän kunniaksi tekemään toisenkin kortin. Nyt kun aurinko paistaa jo hyvin kirkkaasti, niin kevättähän se on rinnassa myös minulla. Pisteenä iin päälle postipoika toi tänään kirjekuoren täynnä ihania erivärisiä tapetteja, jotka olin leimakuvilla vaihtanut eräältä leimakuvia kaipaavalta kortintekijältä. Sieltä käsiini sattui hento vaaleankeltainen ja kevätfiiliksin sitten lähdin pohtimaan josko minulta löytyisi materiaalia keltasävyiseen korttiin.

Osallistun kortillani myös Create4Funin haasteeseen numero 83, jossa tarjolla oli tällainen luonnos:Leimakuvaksi valikoitui jo pari tekstiä sitten tutuksi tullut Niki Celebrating Racoon, joka tällä kertaa oli tietysti keltaisissa tunnelmissa. Vaaleankeltaisen kartongin päälle ensimmäisenä pääsi kiivirasian päältä keltaista verkkoa, jonka päälle sitten kiinnitin uutta tapettia. Seuraavaksi kukkakuosinen servetti, jonka jälkeen pitikin alkaa mittailla ja suunnitella kuinka saisi luonnoksessa vaaditut muut osaset mahtumaan. Onnea-tekstin leimasin maskaamalla ja lisäksi laitoin kimalleliimaa, josta tässä lähikuva.
Kukat tietysti väkertelin itse; isompi vapaalla kädellä leikatuista ympyröistä, joiden reunoihin ensin sipaisin hieman väriä ja sitten taittelin ensin pieneksi mytyksi, jonka sitten aukaisin tuollaiseksi enemmän kukannäköiseksi. Pienempi kukka tehty pienellä retrokukkaleikkurilla, taiteltu reunoja ylöspäin ja keskelle liimattu kasa kultaisia pieniä helmiä. Tässä valmis kortti ja lähikuva kukista.


Kortti nro 9/2011 - MYYTYIhanaa Naistenpäivää teille kaikille hurmaaville naisille!

//Eemeli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti