18. maaliskuuta 2011

Lomalle lompsis!

Tänään minulla alkaa hiihtoloma - tai tarkemmin sanottuna huomenna mutta tänään suuntaan auton keulan hieman pohjoisemmaksi koto-Suomea ja takaisin palailen reilun viikon päästä. Tilattuna siis auringonpaistetta ja lukuisia mutkamäkeilyjä ensi viikolle. Ajattelin jopa olla niin hurja etten ota mitään askarteluvälineitä mukaan mutta saa nähdä josko sitä kuitenkin jotain "pientä" tuonne laukkuun mukaan piiloutuu. Kasa leimakuvia ja akvarellikynät voisivat olla sellainen sopivankokoinen matkalainen.

Kerrankin olen ajoissa P*skarteluhaasteen kanssa. Tällä viikollahan inspiraatiota piti hakea tästä kuvasta


...ja kerrankin tehtävä tuntui helpolta, koska tiesin heti mitä leimakuvaa käyttäisin. Sitten piti vain päättää laitanko raidat autoon vaiko naiseen - päädyin raidoittamaan auton leimaa-leikkaa-liimaa-tekniikalla (eli leimasin samaisen kuvan raidalliselle kuviopaperille, josta sitten leikkasin auto-osan irti ja kiinnitin tuohon värittämäni leimakuvan päälle). Nainen sitten sai päällensä tuollaista keltaoranssia vaatetusta.

Leimakuva on Stampavien Going Places ja taustalle leimattu kiemuroita 7gypsiesin leimasimella. Kiiltävän vihreä punchinella ostettu kirpparilta ja loppusilauksena vielä mustat kastehelmet renkaiden keskelle ja pariin tyhjään kohtaan vihreät jalokivet. Tästä kortista puuttuu vielä teksti - lisäilen sen sitten kun tiedän mihin tarkoitukseen tämä menee - ja paikkahan on selvästikin tuossa oikealla alhaalla (suunnitelmissa teksti kirkkaankeltaiselle pohjalle ja reunoiksi joku kiva vihreä).

Kortti nro 12/2011 - MYYTY

//Eemeli

3 kommenttia:

  1. Tosi hienot kiemurat takapaperissa, upee kortti!

    VastaaPoista
  2. HIH, tämähän on hurmaava, vauhdikas kortti!
    Hyviä lomailuhetkiä, jos jostainpäin maailmaa pääset näitä kommenttejasi lukemaan :):):)

    VastaaPoista