21. maaliskuuta 2011

Lomakuulumisia

Tottahan toki lomallakin täytyy päästä kiertelemään paikkakunnan kirpputoreja. Nykyään alkavat nuo reissut painottua kaikenmoisen "tätä voisi käyttää askartelussa" -sälän etsimiseen, joten ei ihme että tälläkin kertaa kassi täyttyi näistä ostoksista. Tällainen kasa niistä sitten kertyi.


Eli mukaan lähti taasen jos jonkinmoista tavaraa. Pitsit on tällä hetkellä in - vielä kun keksisin mitä niistä teen - joten kyllä tuli suurella antaumuksella tutkittua kaikki pitsiverhot ja -pöytäliinat josko käsiin osuisi jotain todellisia aarteita. Vaaleanpunainen ISO pitsiverho lähti mukaan yhdellä eurolla.


Toisessa laidassa kulki vielä tuollainen kaunis kukkakuosinen nauha, jonka voi tuosta irroittaa ja tehdä vaikka rusetteja. Väri on hieman vaaleanpunaisempi kuin miltä tässä kuvassa näyttää (tässä kuvassa jotenkin katoaa tuo väri jonnekin).


Pitsikankaita löytyi paristakin eri paikasta, maksoin 0.10 euroa toisesta valkoisesta ja kaksi muuta löytyivät "ota ilmaiseksi tästä" -kopasta. Näissäkin on yhteensä monta neliötä kangasta eli tekee monet pitsikoristeet.


Näihin mansetteihin ihastuin koska pidin kauniina niiden väriä, joka ei tietystikään tule tässä kuvassa oikeuksiin mutta on siis sellainen erittäin maanläheinen vihreä sävy. Nuo nuput ovat myös tosi kivoja ja kaikki osat sai irti todella helposti, joten nämä pääsevät sitten isompien kukkien keskustoiksi. Hintaa kahdella mansetilla oli yhteensä 0.80 euroa.


Sitten viimeiseltä kirpputorilta löytyi vielä tämän päivän paras ostos (jollei niitä 2 euroa maksaneita järkyn ihania korkkareita lasketa mukaan :) ...eli mukaan tarttui kaksi erilaista tapettia. Varsinkin tuo ruusutapetti oli ihan mielettömän kaunista ja rullassa sitä on varmaan 10-20 metriä eli jälleen riittää niin moneen korttiin ettei osaa laskeakaan. Toisena sitten tuollainen valkoinen lasikuitutapetti, jota sitäkin paketissa monta monituista neliömetriä. Yhteensä nämä kaksi tapettia maksoivat 1 euron!Mukavanlaiset löydöt sieltä jälleen mukaan tarttui ja koko kasalle tuli lopulta hintaan vaivaiset 2.90 euroa + ne ihanat korkkarit 2 euroa, joten vielä on reissubudjetissa varaa käydä uusi kierros loppuviikosta :)


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti