27. helmikuuta 2011

P*skarteluhaaste #79

Tämän viikon P*skarteluhaasteessa oli tarjolla alkuun mahdottomalta vaikuttanut tehtävä, sillä kortista sai löytyä ainostaan harmaa väri ja jokin toinen väri sille kaverina. En omista yhtään harmaata kartonkia, paperia saatika koristetta, joten tämän meinasin jättää suosiolla väliin. Haaste kuitenkin pyöri mielessä ja piti sitten penkoa askartelulaatikon aarteet läpi josko sieltä jotain harmaansävyistä löytyisi - ja sieltähän löytyi, nimittäin tuossa pohjalla käytetty harmaansävyinen servetti. Siitä sai sitten Hippokin päällensä paidan (leimasin ensin kuvan servettiin ja sitten leikkasin tuon paitaosan irti ja kiinnitin leimakuvaan).

Kaveriksi harmaalle valitsin sinisen. Pienet kukat on leikattu retrokukkaleikkurilla paperinarusta ja keskustat kiiltävästä hopeapaperista ihan tavallisella rei'ittimellä. Yksinäinen kukka sitten uusi kokeilu sydänkuvioleikkurilla, ja sen verran kelvollinen tulos tällä kokeilulla oli, että kukka pääsi korttiin asti. Tässäpä siis tämä minun korttini tämänkertaiseen P*skarteluhaasteeseen:

Kortti nro 4/2011 - MYYTY


Tässä vielä lähikuva tuosta kukasta, jonka siis tein sydänleikkurilla. Paperille olin leimannut hieman kiekuroita ennen leikkaamista ja tuohon keskelle liimasin muutaman sinisen hippusen.
//Eemeli

2 kommenttia: