8. kesäkuuta 2012

Koukussa Kortteihin #76

Joulukorttilinjalla jatketaan ja tämänkertaisella tuotoksellani osallistun myös Koukussa Kortteihin -sivuston haasteeseen numero 76, jossa tulee tehdä puna- tai sinisävyinen kortti. Sininen kyllä noista kahdesta ehdottomasti se enemmän sydäntä lähellä oleva väri mutta valitsemaani jouluteemaan enemmän sopii tuo punainen, joten sillä mennään.

Tekstileimasin on Stempelkellerin tuotantoa, stanssattu piparireunainen ympyrä löytyi saatujen aarteiden laatikosta (toisen roska on toisen aarre). Samaisesta laatikosta hyppysiin tarttui myös palanen valkoista pitsireunaista boordia. Kaikki kuviopaperit silppulaatikosta ja hieman säätämistähän se taasen vaati, että niillä tuon koko kortin alueen sai peitettyä.

Joulukortit eivät kauheasti koristuksia kaipaa, joten tähän loppusilaukseksi harmaat valetikkaukset sekä joulunpunainen kukkanen, jonka keskelle mummolta <3 saadusta nappipurnukasta valkoinen nappi - ihan ei ehtinyt liima kuivua kun näyttää kurkistelevan jotain valkoista tuolta nappien rei'istä.

Kortti nro 45/2012 - MYYTYTäytyy todeta, että sen verran kesää tässä kortissa jo on, että otin kuvat takapihalla terassikivien päällä. Jospa se kohta lämpenisi, että pääsisi ulos myös muuten aikaa viettämään.


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti