10. kesäkuuta 2012

Kesähaaste #1

Koukussa Kortteihin -sivuston tämän vuoden ensimmäisessä kesähaasteessa kortti tulee toteuttaa tällaisen luonnoksen pohjalta


Nyt tuli joulukorttiputkelle sitten loppu, kun en kehdannut moista kesähaasteeseen tehdä. Itse asiassa kortin kasaaminen lähti tällä kertaa dymolla tehdystä tekstistä - sain tuttavaltani kauan himoitsemani dymo-masiinan lainaan, joten sitä oli pakko päästä heti kokeilemaan - nauhoja minulta on löytynyt jo useita kuukausia mutta itse laite uupunut. 

Tekstin siis tein keltaiselle tarranauhalle ja sille kaveriksi valitsin Tikkurilan värilastuista väreiltään sopivimmat yksilöt. Värilastujen pintaan viilsin askarteluveitsellä naarmuja, taitoin lastut naarmujen kohdilta ja ressasin naarmujen reunat. Kuviopaperi löytyi silppulaatikosta, siihen roiskin vielä lisäksi keltaista maalia ja reunat ressasin veitsellä.  Leimakuvaksi valitsin Rachelle Anne Millerin tipuleiman, joka itse asiassa pääsi nyt ensimmäistä kertaa korttiin asti, ja väritykset tein vesiväreillä + lisäksi hieman vaaleanvihreää kimalleliimaa. Nurkkiin luonnoksen mukaisesti vielä omenanvihreät kastehelmet.

Kortti nro 46/2012

Tässä lähempi kuva tuosta tipuleimasta. Jostain syystä kun yritin ottaa kirkkaamman kuvan niin katosi sekä tiput että mökki (niinkuin yllä korttikuvassa). Leimauksessa käytin keltavihreää mustetta, joka tuntui sopivan kortin värimaailmaan paremmin kuin musta. Kuva nyt siis hieman tumma.


Ja lisäksi vielä muutama lähikuva kortista.//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti