7. kesäkuuta 2012

Askartelufoorumin korttihaaste #24

Nyt pukkaa näitä joulukortteja näköjään useampi putkeen. Lie tuo sateinen ja ei-niin-lämmin sää tuolla ulkosalla joka saa mieleen kaikkea muuta kuin kesäisiä ajatuksia. Noh, joulukortteja tarvitsee aina ja myöskin yhtä usein niiden tekemisen kanssa tulee lopussa kiire, joten otetaan nyt hyöty irti tästä innostuksesta.

Askartelufoorumin uusimmassa haasteessa (numero 24) tarjolla on tällainen luonnos: (edit: luonnos poistettu)

Ensi alkuun luonnos näytti melkoisen haastavalta ja ajattelin skipata sen mutta sitten kun hetken pyörittelin ajatusta mielessäni, niin alkoihan sieltä joulukortti-ideoita pikku hiljaa syntyä. Jotenkin tykkään tehdä joulukortit aika simppeleiksi, joten tässäkin tuotoksessa nyt pääosassa teksti ja vain muutamin koristein.

Taustan ja boordin kuviopaperit löytyivät silppulaatikosta, samaisesta aarrearkusta myös kukkasten materiaali. Stanssatun jääpuikkorivistön olen saanut, hipaisin siihen hieman kimaltavaa hopeista leimaväriä pintaan ja baby blue -sävyistä sticklesin kimalleliimaa. Boordin ylälaidassa kuviosaksilla leikattu aaltoreuna, joka kiertää myös tekstiä. Leimateksti Stempelkellerin ja kierrätysteemaisesti leimattu jogurttipakkauksen pahville. Vaaleansinistä leimaväriä töpötelty lisäksi myös kuviopapereiden reunoihin.

Kukkasten keskelle vielä valkoiset lumihiutaleet ja niihin kirkkaat akryylijalokivet blingblingiä tuomaan. Joulukortti numero kaksi vuodelle 2012 on siis nähnyt päivänvalon (jos tuosta sateisesta säästä nyt kovin paljon päivänvaloa on tarjolla).


Kortti nro 44/2012 - MYYTY
//Eemeli

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja niin rauhallisen oloinen kortti!
    Kiitos osallistumisestasi Askartelufoorumin korttihaasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Hrr, ihan tulee vilu tätä korttia katsoessa. Kaunis kokonaisuus ja kiva idea.

    VastaaPoista