16. huhtikuuta 2012

Koukussa Kortteihin #53

edit: Kortti on jo vanha ja tekstikin kirjoitettu kuukausia sitten, eli haaste on ollutta ja mennyttä. Julkaisu joutui odottamaan sitä, että kortti saadaan ensin toimitettua synttärisankarille (mikä erinäisistä syistä venyi).

Minulta tilattiin onnittelukortti 50-vuotiaalle naispuoleiselle henkilölle. Huumoria sai olla mukana, joten ainoa vaihtoehto leimakuvaksi oli tietenkin Art Impressionsin aamuäreä Maude. Tämä on jotenkin jo yksistään niin hauska ettei korttiin melkeinpä muuta tarvitakaan.

Osallistun tällä myös Koukussa Kortteihin -sivuston haasteeseen, jossa aiheena oli käyttää vähintään kolmea kierrätysmateriaalia tekeleessään. Opiskelijabudjetilla on melkeinpä ennemmin sääntö kuin poikkeus, että kortistani ainakin jotain kierrätettyä löytyy, joten melko helpolla sain tähänkin korttiin neljä erilaista kierrätystuotetta mahtumaan:

1) korttipohjan päällä alimmaisena on valkoinen mainoskartonki, johon leimasin VersaMarkin vesileimamusteella kiemuroita ja käsittelin sitten koko kartongin punaisella chalk-värillä, jolloin myös kiemurat tulivat paremmin näkyviin

2) toisena kerroksena on vaaleanpunaista pitsikangasta, jonka leikkasin vanhoista pitsiverhoista, jotka olen ostanut aikoinaan kirpparilta, ja muistaakseni melkoisen edullisesti :)

3) kortin alalaidasta löytyy pitsiä, jonka olen irroittanut vanhasta tyynyliinasta, jonka taasen olen saanut isomummiltani -- sipaisin siihen hieman vaaleanpunaista mustetta ennen korttiin kiinnittämistä

4) oikeasta yläkulmasta löytyy tuollaista pumpulimaista höttöä, joka on kipsinalusvanun jämiä -- vanu on oikeasti sellaista kiinteämpää mutta venyttelin ja vanuttelin ja hieman irroittelin sitä, jotta sain siitä tuollaisten enemmän 'höttömäistä'

Eli luulisi näillä tarveaineilla haasteen vaatimus täyttyvän. Mauden värittelin distresseillä ja vesiväreillä. Tuo tekstileimasin on kyllä ihan pakko hankkia itsellekin -- tämän tekstin olen saanut joltain ja vihdoinkin sille tuli juuri se passeli kortti, johon raskin käyttää, boordileikkurilla leikkasin lisäksi tuon kuvion ja kiinnitin siihen pätkän punaista puotinarua.

Oikean alalaidan kiemuran olen saanut, väritin sen promarkereilla pinkiksi ja lisäsin vielä kauttaaltaan kimalleliimaa (toivottavasti näkyy kuvissa). Pari kukkaa päällekäin, vaaleanpunaiseen sipaus kimallusta mukaan ja keskustaksi card candy. Kelpasi tilaajalle ja toivottavasti myös kortin saajalle, tiedän että lahjaksi menee pullollinen vaaleanpunaista shampanjaa, joten ainakin värimaailma on sitten varsin tyttömäinen 
-- mutta eikös ne 50-vuotiaat olekin vielä tyttösiä? :)


Kortti nro 33/2012 - MYYTY

Otin lisäksi vielä muutamia lähikuvia kortista (näitä pitäisi ottaa kyllä useammin kun ainakin itsestäni tuntuu, että tuo suoraan ylhäältäpäin otettu kuva on vähän tylsä)

Pakko vielä mainita kortin sisälle löytyneestä tosi hauskasta tekstistä, tai ainakin tämä toimii sellaiselle henkilölle joka pitää viineistä ja juustoista: 

" Iällä ei ole merkitystä
                                         ...ellei ole juusto "//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti