19. huhtikuuta 2012

Ilmatteeks #12

edit: vanhan kortin postaus (haaste ei enää voimassa)

Koukussa Kortteihin -sivuston tämänkertaisessa Ilmatteeks-haasteessa vaatimuksena oli korttiin käytettävän villalankaa, ja jotenkin muuten kuin ripustamiseen tai rusettina. Oma villalankavarastoni on äidiltä saatua ja sieltä ei löydy kuin ainoastaan kolmea eri väriä, joten tässä oli kyllä haastetta kerrakseen.

Kortin rakensin hieman samalla tapaa kuin tämän parin päivän takaisen kortin, tosin nyt kokeillaan miltä se Maude näyttää kelta-vihreässä vaatetuksessa. Alla on Shery K'n digipaperi, jonka sävytin mustard seed -sävyisellä Distress Inkillä. Töpötin alle ensin kirkkaaksi kuivuvaa liimaa sinne tänne, jolla sain paperiin hieman elävyyttä (muste tarttuu erilailla noihin liimakohtiin), ja kun liima oli kunnolla kuivunut lisäsin distressin. 

Villalanka löytyy tästä epätarkasta kuvasta kukkasen keskustasta. Alla vihreä paperikukkanen, päällä vaaleankeltaista pitsinauhaa ja keskellä siis keltaisesta villalangasta tehty 'kökkäre'.
Mauden väritin distresseillä ja vesiväreillä. Pitsi sävytettyä vihreällä chalk-värillä, jolla käsittelin myös Mauden, kuviopaperin ja tekstin reunat. Pari kuviollista candya ja pätkä puotinarua viimeistelemään kortti.


Kortti nro 34/2012 - MYYTYJa ilmaiseksi saatua (haasteen perusvaatimuksen mukaan) tässä kortissa ovat molemmat kuviopaperit, teksti, villalanka ja molemmat pitsit.//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti