14. huhtikuuta 2012

Askartelufoorumin korttihaaste #20

Askartelufoorumin korttihaasteessa numero 20 väritellään leimakuvia promarkereilla. Halusin testata kortissa sellaista tekniikkaa, jossa isosta leimakuvasta käytetään vain osa. En edes leimannut kuvaa kokonaan vaan jätin alalaidan ilman mustetta ja leimasin vain sen osan, jonka halusin käyttää. Tämän jälkeen piirsin kuvan ympärille harpilla ympyrän ja leikkasin sen viivoja pitkin irti.

Kuvan alle kiinnitin silkkipaperiympyrän, kukkaset ovat teellä värjättyjä ruttukukkia, joiden keskelle lisäsin pienet akryylijalokivet. Lintusen olen saanut, käsittelin sen kauttaaltaan kirkkaalla 3D-aineella ja lisäsin pienen puolihelmen silmäksi. Numerot ovat tarroja, jotka muuttuivat promarkereilla hopeisesta punasävyisiksi, ja kiinnitin ne hopeansävyiseen ympyrään. Tämän ympyrän kiinnitin ensin punaiseen rattaaseen mutta koska ratas ei sitten miellyttänytkään silmääni niin leikkasin siitä vain ohuen reunuksen numeron ympärille. Ratas sitten löytyy vasemmasta alanurkasta :)

Taustalle löysin kuviopapereiden silppulaatikosta tuollaista kivaa marmorikuosista paperia. Sävytin sen reunoja hieman punaisella chalk-värillä, joka ei kyllä näy kuvissa. Loppusilaus tuttuun tapaan parilla card candylla. 

Kuva on harmillisesti melkoisen vinksinvonksin, tai ainakin heikunkeikun, mutta jostain syystä en sitä saanut neliönmuotoiseksi vaikka miten sitä asettelin. Ja kortin alta löytyypi pipo :)


Kortti nro 32/2012 - MYYTY
//Eemeli

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti!!
    Kiitos osallistumisestasi Askartelufoorumin korttihaasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Pirtsakka kortti! Mukava, että olet mukana haasteessa ;)

    VastaaPoista