16. helmikuuta 2012

Mikä ihmeen StickerStitch?

Nyt ei synny kortteja koska en ehdi askartelemaan. Opiskeluhommissa menee aika 24/7 ja muutama lisätunti vuorokauteen ei olisi pahasta. Noh, onneksi pieni helpotus on tiedossa kunhan tästä kuukaudesta on jotenkin selvitty.

Tällä kertaa postaus koskee Amalian tammikuun haasteen voittoa ja siis voittajahan olin minä. Wuhuuu! :) Tällaisella kännykkäpussukalla leidi fortunan suosioon pääsin. Tänään löytyi sitten postilaatikosta palkinto, joka oli varsin runsas ja minulle täysin uusi juttu. Kuoren sisältä löytyi kasapäin StickerStitch -askartelusälää. 
Eli kaiketi idea noissa on sellainen, että mukana tulleilla ristipisto-sabluunoilla tehdään kartonkiin reiät (tai kaiketi jos rei'ittää ensin tuon sabluunan niin sittenhän reikien läpi voi tehdä merkit vaikka ohuella tussilla kartonkiin), ja tämän jälkeen kiinnitetään tuollaiset tikkausta muistuttavat tarrat reikien/merkkien välille. Sitä kai tuo nimikin tarkoittaa. Mukana pakkauksessa tuli myös kuviopapereita, itsekiinnittyviä akryylijalokiviä sekä 3d-arkkeja. Nämäkin kuuluivat tuohon samaan pakettiin ja vihkosesta löytyi korttien tekoon ohjeita, joissa kortti rakennettiin paketin kaikkia tarvikkeita käyttämällä.

Onko tämä StickerStitch jollekin teistä tuttu? Mukava olisi nähdä millaisia kortteja olette näillä tehneet, joten jos joku on näiden kanssa puuhastellut niin pistä toki linkki tuotokseesi. Toki näitä nyt varmasti googlettamallakin löytyy mutta kiva olisi kuulla jos jollain teistä on omakohtaisia kokemuksia näistä.


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti