18. helmikuuta 2012

Sinellin helmikuun korttikisa

Tässä kuussa Sinellin korttikisassa teemana on eläimellinen meno. Nyt kun tuo aurinkokin uskaltautuu näyttäytymään muulloinkin kuin -30 asteen pakkaspäivinä, niin mieli piristyy ja jospa se noiden korttienkin värimaailma muuttuisi hieman keväisemmäksi. Tässä kortissa ainakin tarjolla on väriterapiaa tuollaisen ihanan karkki-limenvihreän johdosta. Tosin aika pliisuksi näyttää väri kuvassa jäävän :(

Yksi lempileimasimistani on ehdottomasta tämä Marianne Designin vekkuli pöllö, joka sopii valmistujaiskortteihin kuin nenä päähän. Tämän leimasimen suurin valtti on se, että se käy sekä naisten että miesten kortteihin ja värimaailmaa sekä koristuksia muuttamalla saa aikaiseksi vaikka minkämoisia luomuksia.

Taustoihin on käytetty samaa pöllöleimasinta; limenvihreään leimasin kuviot ensin VersaMarkin vesileimamusteella ja sävytin sitten chalkilla hetken kuivahtamisen jälkeen, ja musta-valkoiseen leimasin ne suoraan VersaFinen mustalla musteella johonkin puuropaketista napattuun kartonkiin. Pätkä limenvihreää raidallista puotinarua, muutama candy ja sekalaisesta kukkapurnukasta sävyyn sopivat kukkaset, ja keskustaksi mustat akryylijalokivet.

Totuttuun tapaan siis melko simppelillä linjalla mennään. Harmillista että nuo värit jäävät kuvassa paljon siitä mitä ne oikeasti ovat.


Kortti nro 17/2012 - MYYTY//Eemeli

1 kommentti:

  1. Brilliant card! I love the layout and the colorus are fantastic! I wanted to thank you also for the lovely comment you left about my tutorial, that's very kind! Hugs Delphine xx

    VastaaPoista