11. lokakuuta 2020

DT - UnstampaBelles #105

The theme for our October challenge at UnstampaBelles is
Inspire
"Who or what was your inspiration into the world of paper craft?"

And as usual, we have also an extra twist if you want to give it a try. This time the twist is to make a thank you card or a tag using either the theme or the word "inspire".

My inspiration comes from my Mom. When I was a little girl we used to make Christmas cards together and send them to relatives and friends. She was definitely my inspiration into to world of paper craft -- and as a thank you I made a card with "To Mom" -sentiment (in Finnish) on it.

If you are a regular visitor to my blog, you probably find my creation very similar to what you have seen here before. This is once again a new version of this card that I made for Valentine's Day (here is also another version from last month, even with a "To Mom" -sentiment). Like before, the flower is cut with a Wild Rose Studio die and two of the flowers are cut with separate flower die and attached with self-made 3d-pieces. For the white frames I used a die set from Nellie Snellen and the material is from a recycled empty box (not sure what had been inside because it was plain white on the other side and grey on the other side). Digital designer paper is from Paper Pad (a leftover piece attached also inside the card), sentiment a sticker, and for finishing touch I used flower patterned card candies, red rhinestones and a baker's twine double-bow.


Lokakuun teemana UnstampaBelles -haasteessa on
Inspiraatio
"Kuka tai mikä oli sinun inspiraatiosi askartelun pariin?"

Ja tuttuun tapaan meillä on myös lisätwistiä tarjolla, jos haluat lisähaastetta. Tällä kertaa twistinä on tehdä kiitoskortti tai -tagi käyttämällä joko annettua teemaa tai sanaa "inspiraatio".

Minun inspiraationi on peräisin äidiltäni. Kun olin pieni tyttö, teimme aina yhdessä itse joulukortit ja lähetimme ne sukulaisille ja ystäville. Hän on ehdottomasti ollut inspiraationi askartelun ihmeelliseen maailmaan -- ja kiitoksena siitä tein kortin varustettuna "Äidille" -tekstillä.

Jos olet blogini vakivierailija, niin korttini tuntuu varmastikin tutulle ja ennennähdylle. Tekeleeni on nimittäin jälleen uusi versio tästä kortista, jonka tein ystävänpäiväksi (täällä myös viime kuussa ilmestynyt tekele, jossa jopa mukana "Äidille" -teksti). Ja kuten aiemmillakin kerroilla, niin kukka on leikattu Wild Rose Studion stanssilla ja kaksi lisäkukkaa erillisellä kukkastanssilla, minkä jälkeen ne on kiinnitetty itsetehdyillä 3d-palasilla alempien kukkien päälle. Valkoiset taustat on leikattu Nellie Snellenin setin stansseilla, materiaali on peräisin kierrätetystä tyhjästä pahvilaatikosta (ei tietoa, mitä laatikossa on ollut, sillä sen toinen puoli oli täysin valkoinen ja toinen harmaa). Digikuviopaperi on Paper Padin tuotantoa (ylijäämäsuikale kiinnitetty kortin sisäpuolelle), teksti tarra-arkista ja loppusilauksena korttiin päätyi kukkakuosisia card candyja, punaisia akryylijalokiviä sekä puotinarusta tehty tuplarusetti.

Kortti nro 36/2020 - MYYTY

Haasteosallistumiset:

¤ Crafty Catz #522: mitä vain
¤ Crafty Friends #146: vähintään 2 stanssia
¤ Creative Knockouts #371: yksinkertainen
¤ Cute Card Thursday #655: stanssit & kuvioleikkurit


~ Eemeli ~

2 kommenttia:

  1. So beautiful Eemeli!

    Thank you for playing along with us at Creative Knockouts! Good Luck!

    VastaaPoista
  2. Lovely card and thanks for sharing with us at Crafty catz this week

    VastaaPoista