8. tammikuuta 2020

Top 5 ~ 2019

Uusi blogivuosi aloitetaan viime vuoden kertauksella, sillä esittelyssä ovat eniten omaa silmääni miellyttäneet tekeleeni. Kuvien yläpuolella olevat linkit vievät ko postaukseen, jossa enemmän tietoa itse kortista ja sen tarvikkeista.

New blog year starts with a recap from last year -- I am presenting the creations that most caught my eye. Links above the pictures take you to the original post where you can find more information about the card and its ingredients.~ Eemeli ~

2 kommenttia:

 1. ihanoita valintoja top5:een!! =)

  se glitter kontaktimuovi, josta kyselit...oon ostanut sen tuolla nimellä ihan tokmannilta...se on siis tarrataustaista glitter kontaktimuovia, sen paremmin en osaa sitä kuvailla, ihan toimii sillee kun se kontaktimuovi jolla silloin joskus jo koulukirjat päällystettiin...mutta ei stanssaannu yksinään kovin hyvin, mutta kun kiinnitin sen muovin ensin kartongille niin sitten sain stanssattuakin jo. ja ainakaan toistaiseksi ei ole mitkään kulmat irvistelleet kun en ole mitään liimaa yms. muuta väliin laittanut.

  oon yrittänyt jo muutaman kerran siulle vastatakin mut aina on kommentit hävinneet johonkin bittiavaruuteen... :(

  VastaaPoista
 2. Wau mikä top-lista. Toi perhonen on mun lemppari ja sen värimaailma ja kaikki tuo värien yhdistyminen saavat vaan tuijottamaan uudestaan ja uudestaan perhosta.

  Hyvää alkanutta vuotta sinullekin ja kiitos kun olet yhä lukijani. ♥️

  VastaaPoista