24. heinäkuuta 2015

Silppukorttitopissa

Minä olen pahimmanlaatuinen silppujen kerääjä ja jemmaaja. Koskaan kun ei voi tietää, milloin jollekin palaselle on tarvetta :) Niinpä aika monesti osallistunkin korteillani Snippets Playground -haasteeseen, jossa perusideana on käyttää korteissa silppuja. Nyt, ensimmäistä kertaa, korttini valittiin parin viikon takaisen haasteen top-maininnan saajaksi, ja ilolla sivupalkkiin uuden koristuksen laitan näkösälle.


I am the worst kind of scrap stasher and hoarder. You never know when you might need THE scrap :) This is also why I often participate to Snippets Playground challenge in which the main idea (and rule) is to use scraps. Now, for the first time, my card got chosen into top position, and of course I am more than proud to put the new badge on my sidebar.


//Eemeli

1 kommentti:

  1. todella kaunis! Juurikin minun makuuni Itsellänikin silppuja jemmassa... Miksi?! voi kunpa tietäisin... :D Mutta aina tulee otettua ensin isompi pala ja taas se silppu on siellä jemmassa... EIH! "Ruoskii itseään ruoskalla ja sanoo vielä nauttivansa siitä..."

    VastaaPoista