31. lokakuuta 2014

DT - Askartelutaivaan Haaste #4

Huomenna starttaa Askartelutaivaassa uusi haaste (muista käydä katsomassa, minkä teeman ympärillä marraskuu askarrellaan). Oman DT-työni kanssa olen nyt päivän verran etuajassa, koska huomiselle tuli erään toisen tekeleen postaaminen, joten toimikoon tämä nyt sitten vaikka pienenä vihjeenä tulevasta haasteesta ja sen teemasta...

Kortti nro 103/2014 - MYYTY

Kuvan olen 'pelastanut' jo kertaalleen käytetystä joulupaperista (kierrätys kunniaan!), ja jotta sain siitä hieman vahvemman, niin kiinnitin sen ensin elmukelmu-tekniikalla tavalliseen kopiopaperiin kiinni ja sen jälkeen leikkasin reunoja pitkin irti. Kuvassa siis oli tuollaisen tummansiniset kehykset ympärillä.

Vihreä lumihiutalepaperi on Timber Scrapsin digipaperi ja vaaleanpunaisen suikaleen löysin silppulaatikon uumenista. Suikaleen alle tein valkoisen piparireunuksen Spellbindersin stanssilla. Kuva itsessään on jo niin iso ja halusin sen pysyvän kortin päätähtenä, joten koristeiksi lisäsin ainoastaan nurkkiin pinkit ruutukuosiset card candyt.

Osallistun kortillani toisen kotimaisen askartelusivuston, eli Koukussa Kortteihin -portaalin, Saksien Silpuista -haasteeseen, jonka lokakuun luonnos oli täysin sattumalta korttiini passaava (eli kortin tein ilman luonnosta ja vasta kortin valmistuttua osui silmiini haaste ja annettu luonnos).


//Eemeli

1 kommentti: