2. lokakuuta 2014

Addicted to Technics #13

Joulukorttiprojektista innostuneena päätin jatkaa musteiden kanssa sormien (ja vähän siinä sivussa näköjään myös pöydänkin) sotkemista. Taustalle leimasin VersaMarkin vesileimamusteella kiekuroita (Fiskarsin rullaleimasimen elegant vine -leimasimella), jotka embossasin valkoisella embossausjauheella. Taustan söhrin sitten Mementon (rich cocoa) ja Fiber Scrapsin (walnut) musteilla. Lisäksi leimasin taustalle vielä Priman tekstejä rich cocoa 'lla, jolla on leimattuna myös Paperinauhan Sinulle-teksti.

Kuva on lahjakortilla hankittu Scribble & Scrapin digileima, jonka väritin promarkereilla (Caramel - Khaki - Sandstone - Umber). Yhden kukkasen tulostin uudelleen, leikkasin irti ääriviivoja pitkin ja kiinnitin 3d-palasilla alkuperäisen kuvan päälle. Värityksen jälkeen lörhäytin siihen vielä annoksen kirkasta glossya päälle. Koristeina pitsiä, suklaanruskeita puolihelmiä sekä viimeiset valmiit ruttukukkaset, jotka alkujaan sävytetty teellä ja nyt niihin lisäsin vielä pienet helmenvalkoiset puolihelmet keskustoihin.

Kortti nro 93/2014 - MYYTY

Osallistun tekeleelläni Addicted to Technics -haasteeseen, jossa tekniikkana on tällä kertaa kohojauhe-resist. Ja mainittakoon vielä, että kortti on pitkälti kierrätyshengessä tehty...ruttukukkaset sitä jo edustivatkin, mutta niiden lisäksi myös kartonki, jota siis musteilla söhritty ja leimojen kanssa koristeltu, on hapankorppupakkauksesta lähtöisin.


//Eemeli

2 kommenttia: