20. elokuuta 2014

P*skarteluhaaste #242

Minulla on jo pitkään pyörinyt silppulaatikossa tämän kortin harmaan kuviopaperin ylijäämäpalanen ja ideana on ollut kokeilla ns kravattikortin tekemistä, koska palanen oli jo valmiiksi kravatin malliin leikattu. Paidaksi nappasin valmiiksitutostettujen digikuviopapereiden nipusta yksilön, jonka valmistajatietoutta ei tähän hätään ole tarjota (lisään tiedon myöhemmin).

Kravatti siis oli jo valmiiksi oikeanmallinen, leikatut reunat taittelin alapuolelle piiloon ja solmun tein ylijäävästä osasta. Alle sujauttelin vielä ohkaset 3d-palaset, jotta sain hieman kolmiulotteisuutta korttiin. Lisänä napit. Jätin kortin ilman tekstiä, joten se kelpaa (on helposti muunnettavissa) esimerkiksi synttärikortiksi, isänpäiväksi, ylioppilaalle, valmistuneelle, rippipäivänä, eläkkeelle jäävälle, uuden työpaikan saaneelle, jne...

Kortti nro 79/2014 - MYYTY

Osallistun tekeleelläni myös P*skarteluhaasteeseen, jonka bingo-ruudukosta nappasin itselleni yhdistelmän nappi - x - kolmio. Äksän virkaa hoitaa vaikkapas "miehelle" ja kolmiot löytyvät kauluksesta ja kravatin solmusta.


//Eemeli

2 kommenttia: