17. maaliskuuta 2014

Koukussa Kortteihin #138

En olekaan aikoihin osallistunut Koukussa Kortteihin -sivuston haasteisiin, mutta nyt en malttanut jättää väliin ilman leimakuvaa -teemalla varustettua yksilöä, kun sattumalta valmistumassa oli juuri kyseiseen aiheeseen sopiva tekele.

Minulla on boksi, jossa säilytän sekalaisia "askartelusisarilta" saatuja stanssattuja kuvioita ja pohjia, ja sieltä nappasin korttiini kauniin perhosen sekä koristereunaisen ympyrän (edit: molemmat stanssit Marianne Designen tuotantoa - kiitos Janica, joka laitoit sähköpostia asian tiimoilta). Molempia sävytin hitusen verran Mementon desert sand -sävyisellä musteella, jotta sain peruskeltaisesta ja -oranssista hieman murretummat sävyt. Samaisella musteella on sävytetty myös kuviopaperin reunoja (paperi valmiiksitulostettujen digipapereiden nipusta, valmistajasta ei tietoa). 

Kukkapaperi löytyi silppulaatikon kätköistä ja Stempelkellerin tekstin leimasin siihen VersaFinen smoky gray musteella. Koristeiksi korttiin päätyi erikokoisia helmenvalkoisia puolihelmiä, satiininauhakukkanen kera oranssin kastehelmen sekä muutama hieman isompi kastehelmi perhosta koristamaan.

Kortti nro 36/2014

Perhosen kiinnitin kortiin ainoastaan "vartalosta" ja siipiä taivutin hieman ylöspäin, jotta ne tuovat mukavaa kolmiulotteista vaikutelmaa.//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti