26. maaliskuuta 2014

Jaanuskan synttärihaaste

Minulla on ollut tämä Sinooperista hankittu hupaisa vauvaleimasin jo jokusen tovin, mutta jostain syystä se on jäänyt pyörimään vain leimasinrasian perukoille eikä ole päässyt tositoimiin. Jaanuskan synttärihaasteen, jossa teemana on vintage- tai vauvakortti, innoittamana kaivoin leimasimen rasiasta esille ja vihdoin sillä ensimmäisen kortin tein.

Hieman kierrätysteemaa on myös tarjolla, sillä kuva on itse asiassa leimattu hapankorppupakkauksen sisäpuolen kartonkiin VersaFinen smoky gray musteella ja sen jälkeen väritetty vesiväreillä. Vintiön pöksyihin lorautin vielä kirkasta glossy accentia. Teksti on Stempelkellerin ja leimattu Mementon summer sky -sävyisellä musteella sekä kohotettu irti taustasta 3d-palasilla. 8-kulmiot on stanssattu uusilla Spellbindersin stansseilla.

Alta löytyy Shery K Designs 'n vauva-aiheinen digikuviopaperi, ja koristeiksi napsuttelin pieniä retrokukkasia, joita hieman muotoilin Fiskarsin pallopäätyökalulla. Keskustoina kukkasissa on pienet 3 mm -kokoiset helmenvalkoiset puolihelmet.

Kortti nro 39/2014 - MYYTY


//Eemeli

1 kommentti:

  1. Voi miten ihana ja niin kivoissa väreissä! Itsellänikin on nyt tämä leimasin ja se on vain niin hurjan söpö! :)

    Suuri kiitos, että osallistuit haasteeseeni ja onnea arvontoihin! :)

    VastaaPoista