29. maaliskuuta 2014

Inspis-haaste #22

Kierrätystä jälleen ...mustikkajogurttikartongin (siis sellainen monipakkaus pieniä jogurtteja, joiden ympärille kartonki on kiepsautettu) sisäpuolelle leimasin Motivetin suloisen oravan mustalla VersaFinen musteella ja väritin kuvan vesiväreillä. Ympyrästanssi on Spellbindersin, kuten myös piparireunainen yksilö.

Lumihiutalekuviopaperin nappasin tulostettujen digipapereiden nipusta, ja paperin valmistaja on ( *tarkistuksen jälkeen* ) Brandi's Creations. Mikään koriste ei oikein tuntunut sopivan paperin kuosiin, tai ylipäänsä korttiin, ja monien kokeilujen jälkeen päädyin luonnonvalkoisiin card candyihin kera hopeisten pilkkujen. Lisäksi lorautin vielä aimo annoksen kirkasta glossy accentia oravan lakkiin.

Toki täytyy mainita, että gate fold -taitoksella on varustettu tämä tekele, kuten kuvastakin näkyy. Ja tällä kertaa jätin sisäpuolen koristelematta, vaikka melkeinpä joka kerta jotain sinne olen sujauttanut näihin porttitaitoskortteihin. 

Osallistun väkerrykselläni maaliskuun Inspis-haasteeseen, jossa teemana on talviliikunta. Ainakin tässä tullaan alamäkeä kovaa vauhtia, joten eiköpähän se jonkinsortin liikunnaksi lasketa :)

Kortti nro 42/2014 - MYYTY


//Eemeli

1 kommentti:

  1. Ehdottomasti lasketaan laskeminen talviliikunnaksi! Huimaa vauhtia suoraan Inspikseen ja arvontaan mukaan. Kiitokset mukana olemisesta!
    Upea korttimalli ja tykkään taustapaperin väreistäkin. Kuva tuo riemun ja talven ilon hyvin esille.

    VastaaPoista