14. tammikuuta 2014

Tammikuinen ystävänpäiväkortti

Hieman on inspiraatio ollut viime aikoina hukassa, mikä on näkynyt myös hiljaiselona täällä blogin puolella. Kortteja ei ole syntynyt kuin muutamat "pakolliset" ja niiden kanssa onkin sitten väännetty ja käännetty tovi jos toinenkin. 

Pari päivää sitten törmäsin My life -blogiin ja siellä olevaan viisivuotissynttäriarvontaan, jossa haluttiin tehtävän musiikkia ja runoutta sisältävä ystävänpäiväkortti. Ensimmäinen ajatus oli kääk ja matkanjatkaminen, mutta sitten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarttua haasteeseen.

Valmiiksitulostettujen digikuviopapereiden nipusta nappasin tekstiä sisältävän ruskeasävyisen yksilön, jonka reunat söhrin walnut-sävyisellä musteella. Reunoille leimasin Panduron nuottiviivastoa Mementon desert sand ja rich cocoa -sävyjen sekoituksella, tosin tuo tummempi rich cocoa näyttäisi jyräävän vaaleamman desert sandin totaalisesti alleen.

Leimakuva on Leere Aldrichin (Stampavie) ja väritin sen walnut-musteella, jolla söhrin myös kuvan reunat. Kengät väritin punaisella Inktense-kynällä ja päälle lorautin vielä aimo annoksen kirkasta glossya accentia sekä kuivumisen jälkeen candy cane -sävyistä Sticklesin kimalleliimaa hieman blingblingiä tuomaan. Numerot on leimattu rich cocoalla ja myös ne ovat Panduron tuotantoa. Teksti tehty wordilla, tulostettu, päädyt pyöristetty Fiskarsin ympyräleikkurilla ja reunat söhritty walnutilla. Kuvan alle sujahti vielä kaistale juuttikangasta.

Kortti nro 5/2014 - MYYTY

Pakkasen paukkuessa yleensä myös aurinkokin näyttäytyy, ja päivä on pidentynyt jo siinä määrin, että möllykkä jaksaa nousta puurivistön ylle paistamaan jopa meidän yläkerran ikkunoista sisään, minkä vuoksi sainkin napattua kengistä ja niiden blingblingistä kivan auringonvalokuvankin.//Eemeli

2 kommenttia:

  1. Voi miten upea. Tykkään erityisesti värimaailmasta. Kiitos kun lähdit mukaan haasteeseen/arvontaan

    VastaaPoista
  2. This is really gorgeous, I like the design.
    Kevin xx

    VastaaPoista