2. marraskuuta 2013

Joululeimasettinamuarpaonnivoitto

Tänään ei tule korttia vaan tänään iloitaan arpaonnettaren suosiossa olemisesta. PartiCraft, eli Participate In Craft -sivustolla ihanainen Sue tekee päivittäin mitä upeampia luomuksia ja tämän lisäksi arpoo viikottain askarteluteemaisia namuja sivustolla vierailevien kesken. Toisinaan hän jopa järjestää arpajaiset, joissa palkintona on sinä päivänä esittelyssä oleva kortti.

Kävijämäärä sivustolla on huima, joten hämmästyin todella suuressa määrin, kun eräänä päivänä sivustolla arvonnan voittajien listalta oman nimeni bongasin. Jippijaijee! Ja koska palkintojen kuvia ei sivulla julkaista, niin suurella jännityksellä jäin odottamaan mitä postipoika minulle kuskaa.

Eräänä päivänä postilaatikosta löytyi sitten kuori Suelta ja sisältä löytyi jouluteemainen Creative Expressions 'n leimasinsetti. Ja vau miten ihanaisia joululeimoja siinä olikin! 


Nyt olen itse asiassa ehtinyt jo leimoihin mountauksetkin tehdä ja varmasti näillä muutama kortti syntyy tämän vuoden joulukorttiprojektiin - pari ideaa ainakin on jo mielessä :)


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti