9. lokakuuta 2013

Vintagehaaste #38

Minulla on tapana säilyttää kuviopapereista käyttämättä jäävät osat ja monesti julkaisemani kortin yhteydessä mainitsenkin, että kaikki paperit ovat silppulaatikon löytöjä. Silppulaatikkona minulla toimii tällainen kirkas läpinäkyvä karkkiboksi. 

No mitä se sitten käytännössä tarkoittaakaan se kortin tekeminen pelkistä silpuista...

...silppulaatikostani löytyy paljon mm. L-mallisia papereita (15 x 15 cm paperista on leikattu korttiin vaikkapa 12 x 12 cm palanen ja jäljelle on jäänyt 3 cm levyinen L-palanen), sekä myös kapeita yksittäisiä suikaleita. Näistä teen usein kortteihin "raitoja" tai stanssailen jotain kuvioita, mutta toisinaan ne riittävät myös koko korttin tarpeiksi.

I usually store leftovers when using designer papers and I often write on my posts that "all the papers are from my stashed scraps". I have this kind of candy box where my stash is. 

So what does this using scraps mean...

...when using L-shaped pieces or just thin stripes I sometimes make "stripes" on the card or cut shapes off them but sometimes they are enough to create the whole card.


Yllä siis kuva kortissa käytetyistä silpuista. Enkelikuva ja kultaiset koristeet tulivat joulukorttiringin mukana. Stempelkellerin teksti leimattu kultaisella musteella ja päälle töpötetty ruskeaa chalk-väriä.

Tekeleelläni osallistun Koukussa Kortteihin -sivuston vintagehaasteeseen, jossa teemana on enkeli. Vintage ei todellakaan ole se minun juttuni, mutta pakko tunnustaa, että jossain määrin pidän lopputuloksesta. Ehkä minä kehityn tällä askartelu-urallani pikku hiljaa myös tähän suuntaan...

This is what I came up from the scraps you see in the first picture. The sentiment is in Finnish and wishing: "Christmas peace" - first stamped with gold ink and then covered with brown chalk. Vintage is totally not my kind of thing but I actually like the final look on this card. Maybe I am slowly progressing on my crafting career...

Kortti nro 165/2013 - MYYTY


//Eemeli

1 kommentti:

  1. Todella kaunis kortti ja hienosti hyödynnetty silppulaatikon sisältöä.

    VastaaPoista