5. kesäkuuta 2013

Säilytysratkaisuja

Uskoisin, että jokaisella askartelijalla on pienenä - tai suurena - ongelmana kaikkien niiden ihanien omistamiensa askartelutarvikkeiden säilyttäminen. Eli mitä laittaa minne ja miten. Ainakin itselläni osa tavaroista on toki löytänyt jo ihan ok säilytysratkaisun, mutta suurin osa kaipaa vielä jotain parempaa ratkaisua kuin missä ne ovat "väliaikaisesti" säilytyksessä. Ja tämä väliaikaisuushan on useilla tavaroilla kestänyt jo vuosia...

Koukussa Kortteihin -sivuston huhtikuun tehtävässä pyydettiin esittelemään joku käyttämänsä ratkaisu tavaroiden säilyttämisen suhteen. Tyhjensin hieman pöytäpinta-alaa (juu, todellakaan minulla ei ole pöydällä tuollaista tyhjää tilaa!), jotta sain kuvattua käyttämäni karkkilaatikko- ja kurkkupurkkiratkaisut. 


This is how I store some of my crafting goodies; pickle jars for buttons and small embellishments, candy boxes for wood mounted stamps, punches, dies, ribbons, designer papers, scraps and random die-cuts. They don't usually stay up on my table - there is never that much empty space on it :) *photo cheating* 

And the lower picture is a prize that I won (random winner) on a crafting page where they wanted people to show their storage solutions.

Nuo karkkilaatikot ovat siis kaupassa myytävien irtokarkkien rasioita, joita olen tainnut haalia jostain kaupasta (muistaakseni meidän lähi-Salesta) ja leffavuokrausfirmasta (olisikohan tämä ollut sitten Makuuni). Niissä säilytän kuvassa näkyvien puukantaisten leimasimien, kuvioleikkureiden ja nauhojen lisäksi mm. osan stansseista, valmiit korttipohjat, sekalaisia koristeita ja stanssattuja kuvioita. Taitaa yhdestä rasiasta myös löytyä 15 x 15 cm kuviopapereita ja toisesta sitten niitä rakkaita säilytettyjä alias jemmattuja silppujakin.

Suolakurkkupurkit taasen kätkevät sisuksiinsa nappeja ja sekalaisia pieniä koristeita. Purkit ovat säilytyksessä sängynaluslaatikoissa (askartelen työ-/vierashuoneessa, josta löytyy myös sänky) ja irtokarkkiboksit muodostavat kaksi siistiä pinoa - kasattuna lattialle :)

Ja minähän siis voitin tuon KK'n huhtikuun tehtävän ja palkinnoksi sain tällaisen kasan sekalaista askartelusälää, jonka sponsoroi Puuhasliini. Yippii!



//Eemeli

1 kommentti:

  1. Great organisational tips here. Thanks for taking part in my 600 Follower Give-Away.
    Hugs
    Desíre
    {Doing Life – my personal blog}

    VastaaPoista