2. huhtikuuta 2013

Nam, mikä voitto!

Tämä voittouutinen on itse asiassa jo hyvinkin vanha tapaus, mutta prosessi uutisen saapumisesta lopulliseen palkinnon saamiseen on ollut toooooodella pitkä, joten voiton julkistaminen blogissa on saanut odottaa :)

Voitto siis napsahti kohdalleni Party Time Tuesdays 'n haastesivustolla tällä tekeleellä ja tuttuun tapaan sivupalkkia komistaa sitten jatkossa tällainen lätkä


Palkinnoksi sain 20 dollarin lahjakortin The Paper Paraden nettikauppaan, josta iloitsin hyvin suuresti, sillä kaupassa oli vaikka mitä kivaa myynnissä.

Mutta siitä ne ongelmat sitten lähtivätkin kun löysin kaupan sivuilta tekstin, jossa sanottiin, että he eivät toimita Suomeen. Nohevana tyttönä kysäisin kuitenkin josko olisi mahdollista saada edes jotain pientä (heidän valitsemaansa) yllätyspalkinnon omaisesti. Sain kuitenkin ystävällisen vastausviestin, jossa kerrottiin, että he ovat lisänneet Suomi-mahdollisuuden kohdemaihin ja voin täten käyttää koko lahjakortin. 

Mutta sitten tulikin se seuraava ongelma kun testasin postikulujen määrää laittamalla ostoskoriin yhden pienen leimasimen, ja postikulut tälle olivat lähes 50 euroa! Jälleen siis laitoin sähköpostia menemään ja ilmoitin, että en voi käyttää lahjakorttiani korkeiden postikulujen vuoksi ja uudemman kerran pyysin jotain pientä yllätystä tai palkinto jäisi kokonaan saamatta.

Sitten sain todella upean ja ystävällisen vastauksen, jossa kerrottiin, että heille on erittäin tärkeää, että voin käyttää voittamani lahjakortin kokonaisuudessaan ja he ovat asettaneet kyseiselle lahjakortille 0 euron postikulut eli voisin tilata koko summalla ja he hoitaisivat postituksesta aiheutuvat kustannukset. Aivan loistavaa asiakaspalvelua! Olin totaalisen otettu ja onnellinen tästä ja sitten olikin haasteena saada rajattua ne ostokset siihen 20 dollariin. 

Tällainen paketti minua sitten eräänä päivänä viime viikolla postilaatikossa odotteli://Eemeli

2 kommenttia: