23. huhtikuuta 2013

Magnoliahaaste #140

Magnoliahaasteessa on tällä viikolla tarjolla kortin pohjaksi luonnos:


Soikio muuttui sahalaitaiseksi ympyräksi ja sijoituspaikkakaan ei ole ihan kortin keskellä, mutta muuten tekeleeni pitäisi olla tunnistettavissa luonnoksen pohjalta väkerrellyksi. 

Kakun väritin promarkereilla ja leikkasin ääriviivoja pitkin irti. En omistanut oikeansävyistä mustetta tekstin leimaamiseen, joten kokeilin ensimmäistä kertaa värittää leimasimen tussilla ja leimata tekstin valkoiselle kartongille, jotta sain sille korttiin sopivan värin. Tämän jälkeen väritin sydämen vielä kauttaaltaan cool grey 1 -sävyllä.

Kuviopaperit valmiiksi tulostettuja digipapereita, joten valmistajasta/valmistajista ei ole tietoa. Kaikkien reunat töpöttelin poppy red -sävyisellä VersaCraftin mustetyynyllä.

Halusiin korttiin hieman kerroksellisuutta suht simppelin ulkoasun vastapainoksi, joten kohotin kakun ja harmaan sydämen "köyhän miehen 3D-palasilla" pari milliä irti taustasta. Tekstin sisältävän sydämen kiinnitin harmaan sydämen päälle parin millin kohopalasilla, joten se on itse asiassa melkein 4 mm irti kuviopapereista.

Koristeiksi laitoin sahalaitaiseen ympyrään viininpunaisia puolihelmiä, jollainen löytyy myös tekstisydämestä. Nurkkiin harmaat card candyt ja harmaaseen sydämeen pieni tähtönen, joka sai myös promarker-sävytyksen.

Kuva on hieman kehno laadultaan, koska jouduin ottamaan sen sateisessa kelissä.

Kortti nro 73/2013 - MYYTY


//Eemeli

3 kommenttia: