20. huhtikuuta 2013

Koukussa Kortteihin #115

Tämän viikon Koukussa Kortteihin -haasteessa tarjolla on luonnos


Minulla ei ole liru-laru-loru -leimasimia oikeastaan muita kuin jouluaiheisia, joten vuoden 2013 joulukorttiprojekti saa jälleen täytettä yhden uuden kortin muodossa haasteeseen osallistumisen johdosta. 

Teksti Stempelkellerin ja leimattu bamboo leaves -sävyisellä Mementon musteella. Molemmat vihreät kuviopaperit saatujen silppujen laatikosta ja Hyvää Joulua -nauha tammikuun aleostos Tiimarista. Koristeiksi lumihiutaleita, joiden keskustoina pienet punaiset akryylijalokivet ja sakaroissa diamond-sävyistä Sticklesin kimalleliimaa.

Korttiin tulikin yllättäen oikein urakalla blingblingiä, kun sitä löytyy taustapaperin hopeisista kuvioinneista, nauhan tekstistä sekä lumihiutaleiden kimalleliimoista ja akryylijalokivikeskustoista. Blingbling ei ehkä ole sitä ominta minua, mutta mielestäni se sopii joulukortteihin oikein mainiosti. Nauhan teksti on kyllä ihan selkeästi luettavaa, mutta hopeaan peilautuu joko kuvaajan varjo tai ovenkarmi tai jokin muu, minkä vuoksi tuollaisia tummempia "suttukohtia" on mukana (eli oikesti niitä ei tekstissä ole).

Another Christmas card with a lot of bling (on the designer paper, on the ribbon and the snowflakes have Stickles and rhinestones).

Kortti nro 71/2013 - MYYTY


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti