27. huhtikuuta 2013

Inspis-haaste #13

Tällä kertaa Inspis-haasteessa tulee tekeleistä löytyä jonkinsortin tekstiä. Joulukorttiprojektini etenee ihan mukavasti, sillä jälleen laariin napsahti uusi tekele ja kohtahan sitä ollaankin jo kaksinumeroisissa luvuissa määrän suhteen.

Kuviopaperit silppulaatikosta, harmaa yksilö digipaperin jäänne ja vaaleansininen saatu jostain. Ja sitä haasteessa vaadittua tekstiähän löytyy jo tuosta vaaleansinisestä paperista sekä lisätekstinä vielä majestic blue -sävyisellä VersaFinen musteella leimattu Stempelkellerin jouluntoivotus.

Valetikkaukset mustalla ohutkärkisellä tussilla, stanssatut Marianne Designin joulupallot kera puna- ja musta-valkoisen puotinarun ja lisäksi vielä kaksi metallihohtoista tähteä. Tekstin alle sujautin pienen kohopalan, joten se on hieman irti taustasta.

Kortti nro 75/2013 - MYYTY


//Eemeli

1 kommentti:

  1. Tämäpäs onkin mielenkiintoinen kortti. Tykkään todellakin. Kierrätys ja juuri jämien käyttö on itselläni yksi oleellinen asia, joten ilolla tutkailen näitä, missä on käytetty jämiä, kierrätettyjä juttuja ja ei niin vimpan päälle ostettu kaikkia hienouksia. Ja silti tässäkin on hienouksia ja vimpan päälle upea lopputulos! Tykkään ommellusta reunasta kovastikin! Saisihan sitä käsinkin tietysti tehtyä... Mietin, kun en omista ompelukonetta. :D
    Nuo tähdetkin lojuvat itselläni jouten, mutta niin vaan toisella on silmää asettaa ne oikeaan paikkaansa. HIENO!
    Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!

    VastaaPoista