28. maaliskuuta 2013

Koukussa Kortteihin #112

Koukussa Kortteihin -sivuston haasteessa on tällä viikolla teemana eläin. En nyt ole varma, ovatko ne nuo lohikäärmeet ihan oikeita eläimiä vai mielikuvitussellaisia, mutta Dustin Piken lohikäärme korttiini kuitenkin päätyi. Kuva oli itse asiassa jo valmiiksi väritettynä ja tainnut pyöriä leimakuvalootassakin jo ainakin vuoden päivät, kun en ole sitä kortiksi asti saanut väsättyä.

Tämän kortin pohjan olin jo tehnyt valmiiksi kuviopapereiden osalta, ja itse asiassa tämähän on pikkuveli tälle aikaisemmin esitellylle heppakortille; minulla oli käytössäni ainoastaan kaksi erikuosista kuviopaperia, joista molemmista stanssasin keskeltä ympyrän irti ja syntyneen reiän peitin sitten piparireunaisen kartongin alle. Eli tässä kortissa käytetty nyt papereista ne toiset osat. Kätevää eikös totta? :)

Lohikäärme näyttäisi olevan väritetty vesiväreillä ja leikkelin sen irti pienillä saksilla jättäen kapeat valkoiset rajaukset. Tähdet stanssattu Nellie Snellenin stansseilla ja keskustana toimii iso kultainen puolihelmi. Teksti dymolla ja koristeiksi erivärisiä candyja.

Kortti nro 52/2013 - MYYTY


//Eemeli

1 kommentti:

  1. This is precious. Love the star.
    {I would love you to take part in my 500 Follower Give-away. Thank you so much if you have already entered.} Hugs Desíre {Doing Life}

    VastaaPoista