7. helmikuuta 2013

Mega #4 - Valmistujaiset

Neljännellä viikolla MEGA-ringissä puuhastellaan valmistujaisteeman ympärillä ja tarkemmin ottaen ylioppilaskorttien parissa. Viikolle teeman valitsi Salma ja hän myös toimitti meille muille varsin mukavannäköiset - ja ah niin ihanan sinisävyiset - materiaalit, joista kuvan voit käydä kurkkaamasta tuolta Salman blogista.

Tunnustettakoon, että hieman jälleen tarvitsin tuuppausta eteenpäin kortin aloittamisen kanssa, joten pohjaksi väkerrykselleni nappasin luonnoksen tämän viikon Magnoliahaasteesta.


Tildan väritin promarkereilla ja stanssasin Sizzixin stanssilla. Aidan yritin jättää hieman kolmiulotteiseksi ja kiinnitin sen taustaan vain alalaidastaan ja molemmista reunoista. Ylälaidan poikkipuun taakse kiinnitin pieniä kartonginpalasia, jotta sain sen pysymään ilmassa, lisäksi taivuttelin aidan yläosaa hieman koholle. Töpöttelin aitaa hieman sinisellä musteella, jotta se ei näyttäisi liian valkoiselta.

Kortti nro 24/2013 - MYYTY

Harvoin koristelen kortteja sisäpuolelta mutta nyt halusin välttämättä mukaan materiaaleista löytyneen Onnea ylioppilaalle -tekstin ja koska en saanut sitä kortin kansiosaan mahtumaan, niin kiinnitin sen sen sisäpuolelle. Sisäpuolelle päätyi lisäksi myös kapea suikale vaaleansinistä kuviopaperia, joka jäi yli kansiosasta. Ja vaikka tuossa kuviopaperissa näyttää olevan pahanlainen ryppy hieman puolenvälin yläpuolella, niin sellaista siinä ei ole vaan kyseessä on pohjaväriä tummempi raita, joka kuvassa luo tämän optisen harhan :)


MEGA-ringin pääsivulta löytyvät linkit aikaisempiin kortteihin sekä muiden rinkiläisten blogilinkit. Minna keräilee tuttuun tapaan oman korttinsa yhteyteen kuvat kaikkien tämän viikon korteista. Ensi viikolla teema vaihtuu jälleen, joten jännityksellä jäämme odottelemaan minkämoiset materiaalit postilaatikosta maanantaina löytyvät.


//Eemeli

4 kommenttia: