27. tammikuuta 2013

Sokerinen palkinto

Nyt pärähti palkinnoista mahtavin kohdalleni sillä voitin kauan himoitsemani haastepalkinnon The Sugar Bowlin parin viikon takaisessa haasteessa ja sain valita itselleni neljä, siis huikeat NELJÄ, Sugar Nellien leimasinta. Ja tämä valikoimahan sisältää monta sataa vaihtoehtoa, joten muutaman päivän ajan jouduin pähkäilemään ja rajaamaan haluamani listan vain siihen neljään. Helposti olisin löytänyt vaikka 50 potentiaalista uutta leimasinta itselleni :)

Mutta tällaiset neljä palkinnokseni valitsin ja nopealla toimituksella leimasimet tulivat, sillä pari päivää sitten ne yllätyksekseni postilaatikostani löysin. Ja se kortti, jolla voitto irtosi, löytyy tämän linkin takaa. Yksi kortti näillä uusilla leimasimilla on jo valmistunut ja varmastikin pian sen myös blogiin näytille saan.



Tällaisissa iloisissa tunnelmissa siis tällä kertaa. Viikonloppu meni pitkälti muissa askareissa kuin kortteja tehtaillessa, mutta huomenna koittaa jälleen arki ja palataan sekä uusien korttien tekoon että myös jo valmistuneiden esittelemiseen.


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti