22. tammikuuta 2013

Magnoliahaaste #127

Tällä viikolla Magnoliahaasteessa bingoillaan ja omaan korttiini nappasin ruudukosta yhdistelmän raidallinen-sininen-kukka. Leimakuvan olen saanut ja koska musteesta ei ollut tietoa, niin päättelin paperin perusteella musteen kelpaavan tusseille ja uskaltauduin värittämään kuvan promarkereilla. Päättelyni osuivat ilmeisesti oikeaan, koska muste pysyi siellä missä pitikin eikä lähtenyt leviämään.

Raitapaperi Shery K'n digipaperi ja sininen kukkakuosinen yksilö silppulaatikon löytöjä. Reunat ressailin askarteluveitsellä. Kukkaset retrokukkaleikkureilla (2 eri kokoa) samaisista papereista ja keskustoiksi niihin käytin vaaleansinisiä ja -ruskeita akryylijalokiviä. Tildan alle stanssasin Shery K'n pilvikuosisesta digikuviopaperista 'alustan' Nellie Snellenin stanssilla ja kohotin sen irti taustasta. Nurkkiin lisäsin vielä samppanjanväriset puolihelmet. Lisäksi ruskea nauha ja leimakuvan kukkaan paaaaaaaljon kirkasta 3D-ainetta kiiltoa tuomaan.

Kortti nro 14/2013 - MYYTY

Yritin saada kuvatuksi myös kukassa olevan 3D-aineen kiiltoa mutta aika kehnolla menestyksellä. Tulisi jo kesä ja kunnon valo-olosuhteet korttien kuvaamiseen :)//Eemeli

3 kommenttia:

 1. Kaunis Tilda pilvien keskellä, kuin enkeli:)
  Ihanan kesäiset värit, tulee ihan mieleen meri ja hiekkaranta!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihastuttava kortti. Taidolla väritetty kuva ja ihana värimaailma.

  VastaaPoista
 3. Hirmu kaunis! Tuota leimasinta olen etsinyt kauan mutta ei vaan missään tule vastaan. Se on niin söpö.

  VastaaPoista